Aktivera Norton 360-appen på mobil enhet

En giltig Norton-prenumeration ser till att din säkerhet alltid är aktuell. Du måste aktivera eller förnya din prenumeration innan testversionen eller prenumerationen upphör för att fortsätta att använda alla Norton-funktionerna och hålla din enhet skyddad.

Enheten måste vara ansluten till internet för att aktiverings- eller förnyelseprocessen ska kunna slutföras.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137722273
Operativsystem: Android, iOS
Senast ändrat: 16/03/2021