Ladda ner och installera Norton 360-appen på en mobil enhet

Du kan ladda ner och installera Norton 360-appen för att skydda den mobila enheten och informationen på den mot digitala hot.

Du kan ladda ner och installera Norton 360-appen direkt på dina mobila enheter, eller så kan du skicka ett e-postmeddelande eller ett SMS-meddelande till dig själv i ditt konto eller kopiera länken med nedladdningsanvisningar och öppna det på din mobila enhet. Du kan också skanna QR-koden för att ladda ner Norton 360-appen på mobilen. Använd vilken QR-kodskanner som helst för att läsa av koden.

För att installera Norton 360-appen på Android-enheten måste du ha Android 8.x eller senare. För att installera Norton 360-appen på iOS-enheten måste du ha iOS 14.x eller senare.

Jag använder en Android-enhet och vill installera Norton 360-appen

Kontrollera att den mobila enheten har den senaste versionen av Google Play Butik-appen samt de senaste systemuppdateringarna om du får problem under installationen av Norton 360-appen.

1. Starta appen Google Play Butik på Android-enheten och sök efter Norton 360-appen.

2. På appskärmen Norton 360 trycker du på Installera.

3. När installationen är slutförd trycker du på Öppna.

4. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Logga in.

5. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och tryck sedan på Logga in.

6. Du måste ge tillstånd till enhetsinställningarna för att kunna fortsätta använda funktionerna Appsäkerhet, Internetsäkerhet och Wi-Fi-säkerhet för att säkerställa ett fullständigt skydd. Tryck på säkerhet och tryck sedan på ikonen permission_setup i det övre högra hörnet av Norton 360-appens huvudfönster.

7. På skärmen Installation av behörighet trycker du på Kom igång och sedan följer du anvisningarna på skärmen för att konfigurera och tillåta följande inställningar.

Anvisningarna kan variera beroende på enhet, enhetstillverkare och operativsystem.
    • Slå på Norton 360-tjänsten

• Tillåt att Norton 360 körs i bakgrunden

• Slå på Visa över andra appar

• Tillåt att Norton 360 kommer åt enhetens plats

• Slå på platsinställningar

Jag använder en iPhone eller iPad och vill installera Norton 360-appen

1. Starta Apple App Store-appen på iOS-enheten och sök efter Norton 360-appen.

2. På appskärmen Norton 360 trycker du på GET eller på nedladdningsikonen .
  3. När installationen är slutförd trycker du på Öppna.

4. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Lösa in en prenumeration.

5. Gör något av följande:

• Tryck på Logga in med Norton-konto och ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och tryck sedan på Logga in.

• Tryck på Återställ från App Store om du har en befintlig aktiv Norton-prenumeration som köpts i Apple App Store.

Jag använder en dator och vill skicka installationsanvisningar för Norton 360-appen till min mobila enhet

1. Logga in på ditt konto.

2. Om du inte redan är inloggad på ditt konto, blir du ombedd att göra det. Ange e-postadress och lösenord och klicka sedan på Logga in. Klicka på Skapa ett konto och slutför registreringsprocessen om du inte har ett Norton-konto.

3. I fönstret Kom igång klickar du på Ladda ner Norton, klicka sedan på Skicka en nedladdningslänk.

4. Gör något av följande, beroende på val:

• Om du vill skicka en inbjudan via e-post – Välj alternativet E-post, skriv en e-postadress du kan komma åt på din mobila enhet och klicka på ikonen Skicka. På den mobila enheten där du vill installera skyddet ska du leta reda på och öppna e-postmeddelandet som du fått från Norton och trycka på Ladda ner nu.
    • Om du vill skicka ett SMS-meddelande till din mobila enhet med nedladdningslänken – Välj alternativet SMS, välj ditt land i listrutan och ange sedan mobilnumret på den enhet på vilken du vill ta emot SMS-meddelandet med nedladdningslänken. Klicka på Skicka.

I vissa länder får du inte SMS-meddelandet med nedladdningslänken omedelbart. Mottagandet av SMS-meddelandet är föremål för lokala telekomregler i ditt land. Varje land har sina lokala bestämmelser för att skicka och ta emot SMS-meddelanden. Kontrollera webbplatsen för ditt lands lagstiftande myndighet för telekom gällande begränsningarna.

• Om du vill kopiera nedladdningslänken och dela den senare till din mobila enhet – Om du vill dela nedladdningslänken via andra kommunikationsmedel använder du alternativet Kopiera länk för att kopiera nedladdningslänken och dela den senare. Om du uppmanas att logga in när du klickar på nedladdningslänken ska du ange e-postadress och lösenord för kontot.

5. På skärmen Kom igång trycker du på Norton 360 och sedan på Nästa.

6. Om du har en Android-enhet blir du omdirigerad till Norton 360-appen i Google Play Butik. Om du har en iOS-enhet trycker du på Hämta från App Store för att bli omdirigerad till Norton 360-appen i Apple App Store.

7. Gör följande beroende på vilken enhet du har:

• Om du har en Android-enhet trycker du på Installera för att starta installationen.

• Om du har en iOS-enhet trycker du på Hämta. Tryck på Installera och tryck sedan påKlart.

8. När installationen är slutförd trycker du på Öppna.

9. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Fortsätt.

Ladda ner och installera Norton 360-appen som du köpt från en tjänsteleverantör

1. Öppna e-postmeddelandet som du har fått från tjänsteleverantören på den mobila enheten och tryck på nedladdningslänken.

Tryck på URL-länken i SMS-meddelandet om du har fått ett SMS från tjänsteleverantören.

2. Om du uppmanas till det, ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och tryck sedan på Logga in.

3. Tryck på Hämta från Google Play eller Ladda ner från App Store. Du omdirigeras till Norton 360-appen i Google Play Butik eller Apple App Store.

4. Gör något av följande:

• På Android-enheten trycker du på Installera.

• På iOS-enheten trycker du på Hämta och sedan på Installera.

5. När installation är slutförd startar du Norton 360-appen genom att trycka på Öppna.

6. Gör följande beroende på vilken enhet du har:

• Om du har en Android-enhet: Läs licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Logga in > Logga in med tjänsteleverantör. Följ anvisningarna på skärmen.

• Om du har en iOS-enhet: Läs licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Lös in en prenumeration > Logga in med tjänsteleverantör. Ange namnet på tjänsteleverantören och tryck på Nästa. Tryck på Fortsätt för att bekräfta tjänsteleverantören. Följ anvisningarna på skärmen.

Ladda ner och installera Norton 360-appen manuellt, som uu köpt från en tjänsteleverantör, med hjälp av Google Play Butik eller Apple App Store

Jag har en Android-enhet

1. Starta appen Google Play Butik på Android-enheten och sök efter Norton 360-appen.

2. På appskärmen Norton 360 trycker du på Installera.

3. När installationen är slutförd trycker du på Öppna.

4. Läs licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Lös in en prenumeration.

5. Tryck på Ange en partnerkod.

6. Ange en giltig partnerkod som du fick från tjänsteleverantören och tryck på Nästa.

7. Tryck på Fortsätt för att bekräfta tjänsteleverantören.

8. Ange inloggningsuppgifterna för Norton-kontot för att slutföra installationen.

Jag har en iOS-enhet

1. Starta Apple App Store-appen på iOS-enheten och sök efter Norton 360-appen.

2. På appskärmen Norton 360 trycker du på HÄMTA eller nedladdningsikonen .
  3. När installationen är slutförd trycker du på Öppna.

4. Läs licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Lös in en prenumeration.

5. Tryck på Logga in med tjänsteleverantör.

6. Ange namnet på tjänsteleverantören och tryck på Nästa.

7. Tryck på Fortsätt för att bekräfta tjänsteleverantören.

8. Beroende på vilken tjänsteleverantör du har kan du behöva ange inloggningsuppgifterna för Norton-kontot eller tjänsteleverantörens konto för att slutföra installationen.

Video: Så här laddar du ner och installerar Norton 360-appen på en Android-enhet

Video: Så här laddar du ner och installerar Norton 360-appen på en iOS-enhet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137722267
Operativsystem: Android;iOS