Tillgänglighet till funktionerna Anti-Theft, Säkerhetskopia av kontakter och LinkGuard i Norton Mobile Security Android upphör

Från och med den 9 december 2019 tas följande premiumfunktioner bort från Norton Mobile Security Android:

• Anti-Theft1 (Fjärrspaning2, Lås enhet, Radera, Larmfunktion, Smygtitt2,3, Förlustläge, SIM-kortslåsning4)

• Säkerhetskopia av kontakter

• LinkGuard

Här besvaras vanliga frågor som är relaterade till meddelandet.

1 Funktionerna för låsning, SMS-radering och lokalisering via SMS samt blockering av SMS-meddelanden stöds inte i Android 4.4 eller senare.

2 Enheten måste ha batteriström, nätverksanslutning och platsfunktionerna måste vara aktiverade.

3 Funktionen Smygtitt är inte tillgänglig i Tyskland.

4 Fungerar inte på enheter med dubbla SIM-kort.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v134689712
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 10/11/2019