Konfigurera internetsäkerhet i Norton 360-appen på din iOS-enhet

Efter att du har uppdaterat iOS-operativsystemet till 15.0 eller senare version kanske funktionen Internetsäkerhet är inaktiverad. Läs Åtgärda Norton Internet Security om den är inaktiverad efter uppdatering av iOS-operativsystemet till 15.0 eller senare version

Internetsäkerhet för iOS fungerar i alla iOS-webbläsare. Med Internetsäkerhet aktiverat hjälper Norton 360-appen till att upptäcka och varna dig för vilseledande webbplatser innan du besöker dem. Du kan också använda skyddsrapporten för att se antalet säkra och skadliga webbplatser som Norton 360 har upptäckt under de senaste 30 dagarna.

Konfigurera Internet Security

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. Tryck på Säkerhet och tryck sedan på Internetsäkerhet.

3. Tryck på Konfigurera nu.

4. Om du får en popup för att lägga till VPN-konfigurationer trycker du på Tillåt.

5. Följ anvisningarna på skärmen.

Aktivera Internetsäkerhet

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. Tryck på Säkerhet och tryck sedan på Internetsäkerhet.

3. I raden Safe Web flyttar du reglaget för att aktivera funktionen om den är inaktiverad.

Visa aktivitetsrapport för internetsäkerhet

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. På huvudskärmen för Norton 360-appen ska du trycka på och dra upp alternativet Skyddsrapport.

3. Under avsnittet internetsäkerhet kan du se antalet säkra och skadliga webbplatser som Norton 360 har upptäckt.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137888268
Operativsystem: iOS