Läs mer om alternativen för funktionerna Säkerhetskopiering av kontakter och Stöldskydd för Norton Mobile Security för iOS-användare

Den nya Norton Mobile Security för iOS 1.x-appen som ersätter den gamla Norton Mobile Security för iOS 3.x-appen inkluderar inte funktionerna Säkerhetskopiering av kontakter och Stöldskydd. I och med meddelandet om livscykelslut för Norton Mobile Security för iOS 3.x är dessa funktioner inte längre tillgängliga på portalen Mitt Norton heller.

Om du använder dessa funktioner för att säkerhetskopiera kontakterna och hitta din förlorade iPhone® eller iPad® kan du överväga följande alternativ:

Säkerhetskopiering av kontakter

Dina kontakter som har säkerhetskopierats från en iOS-enhet kommer inte längre att vara tillgängliga efter den 31maj 2019 på portalenMitt Norton. För att säkerhetskopiera och återställa dina kontakter kan du använda iCloud-funktionen på din iOS-enhet.

För mer information om hur du använder iCloud-funktionen för att säkerhetskopiera kontakterna, läs denna Apple Support-artikel.

Om du tidigare har säkerhetskopierat dina kontakter i iPhone® med Norton Mobile Security kan du återställa dem till en AndroidTM-enhet. De kontakter som har säkerhetskopierats från en Android-enhet är fortfarande tillgängliga efter den 31 maj 2019 på portalen Mitt Norton. För mer information, läs Återställa kontakter med Norton Mobile Security.

Stöldskydd

Som en alternativ lösning till funktionerna Stöldskydd i Norton Mobile Security för iOS kan du använda iOS-funktionen "Hitta min iPhone". Om du skulle förlora din iPhone eller iPad hjälper denna funktion till att hitta enheten på en karta. Du kan också fjärrlåsa eller fjärradera enheten.

För mer information om hur du använder funktionen "Hitta min iPhone", läs denna Apple Support-artikel.

Behöver du mer information?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v131031298
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/06/2019