Livscykelbeslut för Norton Mobile Security 3.x för iOS

Med Norton-lösningar strävar vi mot att ta fram en branschledande, värdefull och relevant säkerhet som hjälper dig att skydda dina enheter och din personliga information. Då och då gör vi nya bedömningar av vår portfölj med säkerhetslösningar och funktioner för att säkerställa att de lever upp till dessa kriterier.

Som ett resultat av denna portföljbedömning har vi beslutat att avbryta Norton Mobile Security 3.x. Från och med 31 mars 2019 kommer Norton Mobile Security 3.x inte längre att vara tillgängligt och kommer inte att stödjas.