Läs mer om den höga batteriförbrukningen som visas för Norton Mobile Security för iOS

Statistiken för batteriförbrukning i iOS-inställningar beräknas med en algoritm som betraktar flera faktorer, inklusive radio eller den mobila dataanvändningen som en app initierar.

När funktionen webbskydd i Norton Mobile Security är aktiverad övervakar den all internettrafik på enheten. Eftersom Norton Mobile Security berör varje nätverkspaket som härrör från alla appar som har tillgång till internet, tilldelar iOS den totala internetåtkomsttiden från alla appar till Norton Mobile Security. Detta beteende resulterar i att Norton Mobile Security tillskrivs en väldigt hög batteriförbrukning i batteriförbrukningsstatistiken. Norton Mobile Securitys faktiska batteriförbrukning är mycket lägre än vad som visas.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v129651410_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: iOS
Senast ändrat: 10/04/2019