Åtgärda problem med att uppdatera Norton Mobile Security för iOS till den senaste versionen

Det kan hända att du får problem med att uppdatera Norton Mobile Security för iOS om din iPhone eller iPad har en gammal iOS-version. Uppdatera enheten till iOS 10.3.3 eller den senaste versionen av iOS 11.x och följ sedan stegen nedan för att åtgärda detta.

STEG 1

Inaktivera webbskyddet

1. Starta Norton Mobile Security för iOS från startskärmen.

2. Tryck på webbskyddsikonen längst ner på skärmen.

3. Flytta reglaget bredvid webbskydd till Av.

STEG 2

Uppdatera Norton

1. Starta App Store från startskärmen.

2. Tryck på Uppdateringar längst ner på sidan.

3. Leta reda på Norton Mobile Security i listan över appar och tryck sedan på Uppdatera.

Vänta tills nedladdningen av appen är klar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127609112_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: iOS
Senast ändrat: 03/06/2019