Åtgärda problem med att uppdatera Norton Mobile Security för iOS till den senaste versionen

Det kan hända att du får problem med att uppdatera Norton Mobile Security för iOS om din iPhone eller iPad har en gammal iOS-version. Uppdatera enheten till den senaste versionen av iOS för att åtgärda detta.

STEG 1

Uppdatera iOS

1. Säkerställ att du är ansluten till internet.

2. På iOS-enheten, gå till Inställningar > Allmänt, och tryck sedan på Programuppdatering.

3. Tryck på Ladda ner och installera.

4. Tryck på Installera för att fortsätta.

5. Ange lösenkoden om det behövs.

För mer information om att uppdatera iOS till den senaste versionen, läs denna supportartikel från Apple.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Inaktivera webbskyddet

1. Starta Norton Mobile Security för iOS från startskärmen.

2. Längst ner på skärmen trycker du på ikonen Webbskydd .

3. Flytta reglaget bredvid webbskydd till Av.

STEG 3

Uppdatera Norton

1. Starta App Store från startskärmen.

2. Tryck på profilikonen högst upp på skärmen.

3. Bredvid Norton Mobile Security trycker du på Uppdatera.

4. Vänta tills nedladdningen av appen är klar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127609112
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 24/01/2020