Meddelande: "Manipulerat nätverk: Detta nätverk manipuleras av en okänd tredje part..." i Norton Mobile Security

Om Norton Mobile Security upprepade gånger visar en varning om manipulerat Wi-Fi-nätverk som du tror är felaktigt, ska du se till att uppdatera Norton Mobile Security till den senast tillgängliga versionen via Google Play Store.

STEG 1

Uppdatera Norton Mobile Security

1. Starta Play Store från startskärmen.

2. Tryck på menyikonen i det övre vänstra hörnet och tryck sedan på Mina appar och spel.

3. Sök efter Norton Security and Antivirus i listan över appar och tryck sedan på Uppdatera bredvid appen.

Vänta tills Norton Mobile Security har avslutat uppdateringen från Play Store.

Om du redan har den senaste versionen av Norton Mobile Security, visas Öppna.

STEG 2

Kör en Wi-Fi-säkerhetssökning

1. Starta Norton Mobile Security.

2. Bläddra igenom skärmarna tills du når Online -skärmen.

3. Tryck på Wi-Fi-säkerhet på Online-skärmen.

Vänta tills Wi-Fi-säkerhetskontrollen har slutförts.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v126815646
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 03/06/2019