Visa ditt barns webbaktivitet med hjälp av Norton Family

Webaktivitetsrapporten visar de webbplatser som ditt barn besökte eller försökte komma åt. Du kan också hitta andra detaljer, t.ex. antalet gånger ditt barn besökte den webbplatsen, den enhet som ditt barn använde för att få tillgång till den webbplatsen och Norton-omdöme för den webbplatsen. Beroende på din situation kan du blockera eller tillåta ditt barn besöka webbplatsen när som helst.

Det kan hända att du märker fler webvarningar från ditt barns iOS-enheter efter installationen av VPN. Några av dessa varningar utlöses av appen internt i bakgrunden där ditt barn inte har någon kontroll.

Om ditt barns PC har Norton Family version 3.7.3 eller senare lägger Norton Family till ett andra lager av skydd och visar en webbläsarspecifik blockeringssida även om barnet har manipulerat webbläsartillägget, startat i inkognito eller privat läge eller använt icke-stödda webbläsare från tredje part för att komma åt en blockerad webbplats. Men för att få det bästa skyddet från Norton Family ska du aktivera tillägget i dina barns webbläsare. Observera att Norton Family meddelar dig om manipuleringsaktiviteten men inte om webbaktiviteterna när det andra lagret av skydd framtvingas

Du kan använda Norton-webbplatsen eller appen Norton Family för föräldrar för att se aktiviteter från barnet.

Nortons webbplats eller Norton Family-appen för iOS

1. Logga in på ditt konto.

2. Välj ett barn vars webbaktivitet du vill se.

3. Under avsnittet Webb kan du se kategorierna av webbplatser som ditt barn ofta besöker. Du kan också se antalet gånger ditt barn har besökt webbplatser som tillhör en specifik kategori.

4. För att se den detaljerade rapporten, klicka på Visa detaljer.

5. Gör en eller en kombination av följande för att filtrera webbaktiviteten:

• Klicka på Alla kategorier för att filtrera aktiviteterna enligt webbplatskategori.

• Klicka på Alla enheter för att filtrera aktiviteterna baserat på en enhet.

• Välj tidslinje för rapporten. Du kan filtrera aktiviteterna för den aktuella dagen eller för de senaste 7, 14 eller 30 dagarna.

6. Om du vill veta mer om en aktivitet klickar du på Visa mer och gör följande:
    • Klicka på webbadressen för att kontrollera om webbplatsen är osäker eller olämplig för barnet.

• Klicka på Norton-omdöme för att visa Norton Safe Web -rapporten för webbplatsen.

• Klicka på alternativet som är bäst lämpat för ditt barn under Välj för att tillåta eller blockera kategorier för att blockera eller tillåta åtkomst till webbplatsen.

Norton Family föräldrakontroll för Android

1. Öppna Norton Family-föräldrakontrollappen i föräldraläge.

2. Tryck på profilen för det barn vars webbaktivitet du vill se.

3. Gå till fliken Aktivitet.

4. Klicka på Webbplatser i listan.

5. Tryck på rutan för tidsperioden för att visa aktiviteterna under en specifik period.