Konfigurera och svara på Wi-Fi-säkerhetsvarningar i Norton 360-appen på mobila enheter

Jag har en Android-enhet

Funktionen Wi-Fi-säkerhet i Norton 360-appen söker igenom det trådlösa nätverk som enheten är ansluten till och utför följande säkerhetskontroll:
  • SSL-nedgradering

• SSL-avkodning

• ARP-förfalskning

• Lösenordsskydd

• Krypteringsstyrka

• Innehållsmanipulering

• DNS-förfalskning

• Misstänkt hårdvara upptäckt

• Elak tvilling upptäckt

Baserat på säkerhetskontrollens resultat får du rekommendationer om hur du åtgärdar problemen som hittades.
Wi-Fi-säkerhet utför automatiskt en säkerhetskontroll varje gång din enhet ansluts till ett Wi-Fi-nätverk. Du kan även starta den manuellt. Du kan också använda skyddsrapporten för att se antalet säkra och riskabla nätverk som Norton 360 har upptäckt under de senaste 30 dagarna.

Konfigurera Wi-Fi-säkerhet

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. Tryck på säkerhet och tryck sedan på ikonen permission_setup i det övre högra hörnet av Norton 360-appens huvudfönster.

3. På skärmen Installation av behörighet trycker du på Kom igång och sedan följer du anvisningarna på skärmen.

Anvisningarna kan variera beroende på enhet, enhetstillverkare och operativsystem.

Visa och svara på Wi-Fi-säkerhetsvarningar

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. Om du ser alternativet Säkerhet i Norton 360-appens huvudskärm ska du trycka på Säkerhet. Annars går du till steg 3.

3. Tryck på Wi-Fi-säkerhet.

4. Vänta tills Wi-Fi-säkerhetskontrollen har slutförts. Om Wi-Fi-säkerhet identifierar säkerhetsrisker med det trådlösa nätverket, läs rekommendationerna på skärmen och följ stegen för att åtgärda det.

Visa aktivitetsrapport för Wi-Fi-säkerhetsskydd

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. På huvudskärmen för Norton 360-appen ska du trycka på och dra upp alternativet Skyddsrapport.

3. Under avsnittet Wi-Fi-säkerhet kan du se antalet säkra och riskabla nätverk som Norton 360 har identifierat.

Jag har en iOS-enhet

Wi-Fi-säkerhet genomsöker det trådlösa nätverk som enheten är ansluten till och letar efter:
  • SSL-nedgradering

• SSL MiTM

• Innehållsmanipulation

• Misstänkt nätverkshårdvara

• Surfzonrykte

Wi-Fi-säkerhet utför automatiskt en säkerhetskontroll varje gång du ansluter till ett Wi-Fi-nätverk och ger rekommendationer på lösningar på problem som identifieras. Du kan också använda skyddsrapporten för att se antalet säkra och riskabla nätverk som Norton 360 har upptäckt under de senaste 30 dagarna.

Visa och svara på Wi-Fi-säkerhetsvarningar

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. Tryck på Säkerhet.

3. Tryck på Wi-Fi-säkerhet och vänta på att Wi-Fi-säkerhetskontrollen ska slutföras.

4. Om Wi-Fi-säkerhetsskydd identifierar säkerhetsrisker med det trådlösa nätverket ska du läsa rekommendationerna på skärmen och följ stegen för att åtgärda det.

Visa aktivitetsrapport för Wi-Fi-säkerhetsskydd

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. På huvudskärmen för Norton 360-appen ska du trycka på och dra upp alternativet Skyddsrapport.

3. Under avsnittet Wi-Fi-säkerhet kan du se antalet säkra och riskabla nätverk som Norton 360 har identifierat.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137722495
Operativsystem: Android;iOS