Fel: ”Norton 360 stannar hela tiden” på Android-enheten

Åtgärda problemet genom att uppdatera Android System WebView- och Google Chrome-appen till den senaste versionen.

STEG 1

Uppdatera Android System WebView- och Google Chrome-appen

1. Starta appen Google Play Butik på mobilen.

2. Tryck på profilikonen och sedan på Hantera appar och enhet i det övre högra hörnet av skärmen.
  3. Under fliken Översikt trycker du på Tillgängliga uppdateringar.

4. Gör följande:

• Bläddra ner till Android System WebView-appen och tryck på Uppdatera på Android System WebView-appen.

• Bläddra ner till Google Chrome-appen och tryck på Uppdatera på Google Chrome-appen.

Avinstallera och installera om Norton 360-appen om problemet kvarstår.

STEG 2

Avinstallera Norton 360-appen

1. Tryck och håll ned Norton 360-appikonen på startskärmen och flytta den sedan till alternativet Avinstallera högst upp.

2. I bekräftelseaviseringen trycker du på OK för att ta bort Norton 360-appen från enheten.

STEG 3

Installera Norton 360-appen

1. Starta appen Google Play Butik på Android-enheten och sök efter Norton 360-appen.

2. På appskärmen Norton 360 trycker du på Installera.

3. Tryck på Öppna när installationen har slutförts.

4. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Logga in.

5. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och tryck sedan på Logga in.

Om du får problem under installationen av Norton 360-appen ska du kontrollera att den mobila enheten har den senaste versionen av Google Play Butik-appen samt de senaste systemuppdateringarna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125107093