Avsluta Norton-prenumerationen på Apple App Store eller Google Play Butik eller Microsoft Store

Gör något av följande beroende på vilken Norton-prenumeration du köpte:

Stäng av Nortons automatiska förnyelse för att säga upp Norton-prenumerationen

Du måste stänga av registreringen för Nortons automatiska förnyelsetjänst för att säga upp prenumerationen på Norton Secure VPN eller Norton Mobile Security eller Norton Security.

1. Logga in på Norton för att inaktivera Nortons automatiska förnyelsetjänst.

2. Flytta reglaget till AV på fliken Min prenumeration bredvid Norton-produkten som du vill inaktivera automatisk förnyelse för.

Om inställningen för automatisk förnyelse redan är inaktiverad för en produkt som du anser ska vara aktiv, kanske du har ett annat Norton-konto med en annan e-postadress för den produkten.

3. På sidan Automatisk förnyelse väljer du en anledning i listrutan och klickar på Fortsätt.

4. Klicka på Stäng av.

Nästa gång Norton-prenumerationen löper ut blir du uppmanad att förnya den manuellt. När tjänsten är inaktiverad omfattas du inte längre av förmånerna som är kopplade till Nortons automatiska förnyelsetjänst.

Om du redan har debiterats och vill ha en återbetalning kan du läsa Begära återbetalning.

Säga upp Norton-prenumeration

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v118353120
Operativsystem: Android, iOS
Senast ändrat: 09/07/2020