Norton Clean

Norton Clean hjälper dig att frigöra lagringsutrymme genom att rensa bort skräp, ta bort restfiler och optimera enhetsminnet. Dessa är de viktiga funktionerna i Norton Clean:

Viktiga funktioner

• Rensning av skräpfiler och cacheminne

• Rensar bort restfiler som ofta lämnas av avinstallerade appar för att frigöra diskutrymme i telefonen eller surfplattan

• Analyserar och tar på ett säkert sätt bort skräpfiler som tar upp minnes- och lagringsutrymme

• Tar bort föråldrade Android-paketfiler (.apk) (många av dessa filer är stora) som installeras manuellt via Androids installationsprogram för paket för att frigöra lagringsutrymme i telefonen eller surfplattan.

• Analyserar skräpskapande beteende hos miljoner appar och ringar intelligent och säkert in målen (cache- och restfiler) med extrem precision

• Utför rensning av skräpfiler som lägger beslag på lagringsutrymmet i telefonen och surfplattan

• Ger möjlighet att identifiera och ta bort appar som du sällan använder vilket minskar överbelamring och frigör minne för att lagra nya appar, foton och videor

• Rensar cacheminnet för enskilda appar

Apphanteraren

• Ger möjlighet att avinstallera oönskade appar eller svällprogram

• Föreslår borttagning av appar som sällan används

• Flyttar apparna till SD-kortet

Support

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117873343
Operativsystem: Android, iOS
Senast ändrat: 19/11/2019