Funktioner i Norton Secure VPN

Norton Secure VPN krypterar din internetanslutning i offentliga surfzoner för att skydda privata data, som dina lösenord, när du använder din PC-, Mac-dator eller mobila enhet.

Med Norton Secure VPN kan du göra vilken offentlig surfzon som helst till ett säkert virtuellt privat nätverk för att skydda dina privata data och göra din geografiska plats ospårbar.

Här följer nyckelfunktioner och förmåner med att använda Norton Secure VPN:

Huvudfunktioner och fördelar

• Skyddar data du skickar och tar emot när du använder offentligt Wi-Fi

• Kryptering i bankklass som skyddar dig när du använder offentliga Wi-Fi-surfzoner

• Skyddar ditt privatliv genom att låta dig surfa anonymt på webben

• Ger dig åtkomst till dina favoritappar och ditt favoritinnehåll på samma sätt som hemma - var du än befinner dig

• Krypterar dina data i ett virtuellt privat nätverk utan loggar som varken spårar eller sparar dina aktiviteter

• Med 60 dagars återköpsgaranti*

• Du får kundsupport i världsklass från Norton, en ledare inom internetsäkerhet

• Blockera annonsspårning: Skyddar dig och blockerar riktade annonser

• Kill Switch för Windows och Android: Stäng automatiskt av internetanslutningen och meddela användaren när VPN kopplas bort

• Funktionen Wi-Fi-säkerhet i Norton Secure VPN på Android- och iOS-plattformar söker igenom trådlösa nätverk som enheten är ansluten till för att upptäcka vanliga nätverkshot så som man in the middle-angrepp (MiTM).

• Delad tunnel för Windows och Android: Låter dig säkert styra och kryptera valfria appar genom att välja den trafik du vill utesluta från Secure VPN.

• Automatisk anslutning av VPN för Windows: Hjälper till att återansluta automatiskt när Norton Secure VPN-anslutningen försämras

• Starta-vid-start för Windows: Öppnar huvudfönstret för Secure VPN när systemet startas.

* Läs Nortons återbetalningspolicy för information om retur eller återbetalning.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117552006
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 31/05/2021