Norton 360-appen är inte tillgänglig i Google Play Butik eller så är Google Play Butik inte tillgänglig

Om du inte hittar Norton 360 i Google Play Butik, eller om Google Play Butik inte har installerats i Android-enheten, kan du ladda ner appen Norton 360 direkt via en separat inläsning.

STEG 1

Aktivera tillfälligt installationer från okända källor.

1. Öppna Inställningar från startskärmen, och gå sedan till inställningarna för Säkerhet.

2. Leta reda på inställningarna för Okända källor och tryck för att aktivera.

3. Tryck på OK för att bekräfta.

STEG 2

Ladda ner och installera Norton 360

1. Ladda ner appen Norton 360 på din enhet.

2. När nedladdningen är klar, trycker du på den fil som du har laddat ner i meddelandefältet.

3. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

När du har slutfört installationen av Norton 360, följer du anvisningarna i steg 1 och inaktiverar installationer från okända källor.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v116457497
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 21/12/2020