Återställ de Norton-tillägg som fattas i webbläsaren på Mac

Om du nyligen uppdaterade till eller återinstallerade den senaste versionen av Norton och inte hittar Norton-tillägget i webbläsaren, måste du installera Norton-tillägget manuellt i webbläsaren.

För tillfället är endast Norton SafeWeb- och Norton Identity Safe-tilläggen tillgängliga för Safari. Norton SafeSearch- och Norton HomePage-tilläggen har skickats till galleriet för Safari-tilläggen och väntar på godkännande från Apple. Besök den här sidan igen för ytterligare uppdateringar.

Gör något av följande beroende på vilken version av Mac OS du har: