Återställ de Norton-tillägg som fattas i webbläsaren på Mac

Om du nyligen uppdaterade till eller återinstallerade den senaste versionen av Norton och inte hittar Norton-tillägget i webbläsaren, måste du installera Norton-tillägget manuellt i webbläsaren.

För tillfället är endast Norton Safe Web- och Norton Identity Safe-tilläggen tillgängliga för Safari. Tilläget Norton Safe Search och tillägget Norton-hemsidan har skickats till galleriet för Safari-tilläggen och väntar på godkännande från Apple. Besök den här sidan igen för ytterligare uppdateringar.

Gör något av följande beroende på vilken version av Mac OS du har:

Alla tillgängliga tillägg i ditt konto synkroniseras med alla enheter och plattformar som har Google Chrome installerad när du loggar in till Google Chrome och aktiverar tilläggssynkronisering. Om du har en annan Mac-enhet som har Mac OS X 10.10.x eller senare med den senaste versionen av Norton-tillägget för Google Chrome installerad, synkroniseras Norton-tilläggen med andra Mac-enheter och tar automatiskt bort äldre Norton-tillägg på Mac OS 10.9.x eller tidigare.

Inaktivera tilläggssynkronisering i Google Chrome för att stoppa automatisk borttagning av äldre Norton-tillägg på Mac OS X 10.9.x eller tidigare.