Återställ de saknade Norton-tilläggen för webbläsaren på Mac

Om du nyligen uppdaterade till eller installerade om den senaste versionen av Norton och inte kan hitta Norton-tillägget i webbläsaren, måste du installera Norton-tillägget manuellt i webbläsaren.

Innan du installerar Norton-tillägg i webbläsaren ska du se till att du har den senaste versionen av Norton samt den senaste versionen av webbläsaren installerad.

Aktivera Norton-tillägg i webbläsaren

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Säkerhet för digitala enheter ska du klicka på Öppna.

2. I Norton-produktens huvudfönster klickar du först på Inställningar eller Avancerat och därefter på Safe Search.

3. Klicka på pilikonen bredvid webbläsarens namn för att starta Norton-tilläggssidan i webbläsaren.

För Safari 12.0 eller senare på macOS 10.14.4 eller senare omdirigeras du till Norton Safe Web- eller Norton Safe Web Plus-sidan i App Store. Ladda ner apptillägget Norton från App Store och klicka på Öppna.

4. Följ anvisningarna på skärmen för att installera Norton-tilläggen.