Återställ de saknade Norton-tilläggen för webbläsaren på Mac

Om du nyligen uppdaterade till eller installerade om den senaste versionen av Norton och inte kan hitta Norton-tillägget i webbläsaren, måste du installera Norton-tillägget manuellt i webbläsaren.

Gör något av följande beroende på vilken version av macOS du har:

När du loggar in på Google Chrome och aktiverar synkroniseringsalternativ för tillägg, synkroniseras alla tillgängliga tillägg i kontot på alla dina enheter och plattformar som har Google Chrome installerat. Om du har en annan Mac-enhet som har macOS X 10.10.x eller senare med den senaste versionen av Norton-tillägget för Google Chrome, synkroniserar den Norton-tillägg med andra Mac-enheter och tar automatiskt bort Norton-tillägget på macOS 10.9.x eller tidigare.

Om du vill stoppa automatisk borttagning av det äldre Norton-tillägget på macOS X 10.9.x eller tidigare, stänger du av tilläggssynkronisering i Google Chrome.