Fel: "Norton AntiVirus Auto-Protect kunde inte läsa in sökningsmotorn. Kör LiveUpdate..." på Mac

Åtgärda det här problemet genom att avinstallera Norton-produkten med verktyget RemoveSymantecMacFiles, och sedan installera om den.

RemoveSymantecMacFiles tar bort alla mappar som är skapade av Nortons installationsprogram, samt alla filer som finns i dessa mappar. Samtliga filer i dessa mappar tas bort, inklusive alla filer som du har skapat.

STEG 1

Kör RemoveSymantecMacFiles

1. Ladda ner filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dubbelklicka på filen RemoveSymantecMacFiles.zip som du har laddat ner.

Filen utvidgas.

3. Öppna mappen RemoveSymantecMacFiles.

4. Dubbelklicka på filen RemoveSymantecMacFiles.command.

5. Ange ditt administratörslösenord och tryck på Retur.

När du skriver lösenordet visas inga tecken.

6. Om du vill ta bort alla Symantec-filer och -mappar skriver du 1.

7. Tryck på Retur.

RemoveSymantecMacFiles tar bort alla Symantec-filer

8. Klicka på Avsluta Terminal i terminalmenyn.

STEG 2

Installera Norton

1. Logga in på Norton.

2. Om du inte redan är inloggad i Norton uppmanas du att logga in. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

Om du inte har ett Norton-konto klickar du på Skapa konto och genomför registreringen.

3. Klicka på Ladda ner Norton i fönstret Installera Norton.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

5. Klicka på OK för att spara och öppna filen Setup.zip.

6. När nedladdningen är klar dubbelklickar du på Nortons produktinstallationsprogram.

7. Klicka på Godkänn och installera för att starta installationen.

8. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

9. Klicka på Fortsätt när LiveUpdate har installerat alla uppdateringar.

10. Klicka på Starta om i fönstret Installationen har slutförts.

Du måste starta om datorn för att slutföra installationen.