Tillåt och ta emot meddelanden från Norton Device Security

När du har installerat och startat Norton på macOS 10.15.x eller senare kan du se en varning om att välja huruvida du vill ta emot meddelanden från Norton.

När du klickar på Tillåt i varningen fortsätter du att få Norton-specifika varningar eller meddelanden som informerar dig om bakgrundsuppgifterna och andra säkerhetsrelaterade varningar, så som automatiska sökningar, automatisk LiveUpdate, blockerade angrepp och skadlig webbplats samt andra internethot.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v134119943