Jag vill aktivera min förbetalda Norton-prenumeration som jag köpt från en återförsäljare

Om du installerar en Norton-produkt som du har köpt från en återförsäljare eller en tredjepartswebbplats, måste du skapa ett Norton-konto eller lägga till produkten du har köpt i det befintliga kontot.

Under installationsprocessen blir du erbjuden att registrera dig för Nortons automatiska förnyelsetjänst.

Ladda ner och installera Norton-produkten på datorn

1. Logga in på Norton.

2. Om du inte redan är inloggad i Norton uppmanas du att logga in. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

Om du inte har ett konto klickar du på Skapa ett konto och slutför registreringsprocessen.

3. På sidan Kom igång läser du igenom villkoren för automatisk förnyelse och klickar på Godkänn och fortsätt.

4. Ange faktureringsadress och kreditkortsuppgifter på sidan Betalningsmetod och klicka på Godkänn och Fortsätt.

Den prenumeration du köpte kräver att du tillhandahåller denna information innan du aktiverar den. När du har aktiverat den kan du fortfarande logga in på ditt Norton-konto och avbryta den automatiska förnyelsen.

5. Verifiera ditt betalningssätt och klicka på Fortsätt.

6. Ange produktnyckeln och klicka på > i fönstret Kom igång.

7. Klicka på Godkänn och ladda ner.

Om du har fler än en Norton-produkt i ditt konto ska du välja den produkt du vill ladda ner och klicka på Nästa.

Klicka på Ladda ner mer om produkten du vill ladda ner inte visas i listan.

Klicka på Skicka en nedladdningslänk för att installera på en annan enhet.

8. Följ anvisningarna som visas för att köra eller spara nedladdningsfilen. Dessa kan variera beroende på din webbläsare. Om du sparar filen måste du sedan, när nedladdningen är klar, gå till den plats du sparade filen på och dubbelklicka på filen.

När nedladdningsprogrammet körs, laddas din produkt ner, installeras och aktiveras automatiskt. Din enhet visar aktuell skyddsstatus och ytterligare program kan installeras från ditt Norton-konto.

Om du vill ladda ner på nytt eller installera på en annan enhet kan du läsa Jag vill ladda ner Norton-produkten på min enhet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v132083659_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android, iOS, Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 25/03/2019