Andra produkter

Installera Norton Security på Windows 10 i S-läge

Följ nedanstående anvisningar från din Windows 10-enhet i S-läge för att ladda ner och installera Norton Security-appen.

Installera Norton på Windows 10 i S-läge

  1. Logga in på Norton.

  2. På sidan Mitt Norton klickar du på Ladda ner.

  3. Klicka på Hämta det från Microsoft i fönstret som visas.

    Du omdirigeras till sidan Microsoft Store för Norton Security.

  4. På sidan Microsoft Store för Norton Security klickar du på Hämta.

  5. Följ anvisningarna på skärmen.

Du kan också söka efter "Norton Security" i Microsoft Store och installera Norton Security-appen.

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v130433626
Operativsystem: provide_platform
Senast ändrat: 20/06/2019