Hjälp Norton Community Watch att identifiera potentiella nya hot på Mac

Med Norton Community Watch kan användare av Norton-säkerhetsprodukter hjälpa till att förbättra identifiering och minska tiden för att leverera skydd mot nya säkerhetshot. Programmet samlar in utvald säkerhets- och programinformation och skickar in uppgifterna till Norton där de analyseras så att nya hot och deras källor kan identifieras. Programmet hjälper till att bygga en bättre, starkare säkerhetsprodukt genom att analysera informationen som skickas från användaren.

Läs Sekretess för mer information om hur Norton får åtkomst till, samlar in och bearbetar data för specifika produkter.

Så här inaktiverar eller aktiverar du Norton Community Watch

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Avancerat eller Inställningar i Nortons huvudfönster.

3. Klicka på Produktinställningar i den vänstra panelen.

4. I raden för Norton Community Watch, flytta omkopplaren till av eller på.