Meddelande: "Norton-produkten kan inte fortsätta. Starta om Mac-datorn för att fortsätta vara skyddad..."

Lös problemet genom att starta om datorn och köra LiveUpdate på nytt. Avinstallera och installera om Norton om problemet kvarstår.

STEG 1

Starta om datorn

1. Stäng alla program.

2. Starta om datorn.

STEG 2

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på LiveUpdate i huvudfönstret i Norton.

Kör LiveUpdate tills inga fler uppdateringar är tillgängliga för Norton.

3. När LiveUpdate har slutförts ska du stänga ned alla program och starta om din Mac.

Om problemet kvarstår går du till steg 3.

STEG 3

Avinstallera Norton

1. På Mac, klicka på ikonen Finder i dockan och klicka sedan på Program i vänstra fältet under avsnittet Favoriter.

2. Gå till ikonen för Norton-programmet och dra den till Papperskorgen .

3. Klicka på Fortsätt.

4. Ange lösenordet för administratörskontot när du uppmanas att göra det och klicka sedan på OK.

5. Klicka på Avinstallera i fönstret som visas.

6. Skriv in lösenordet för administratörskontot och klicka sedan på Installationshjälp.

7. Klicka på Starta om nu.

STEG 4

Installera Norton

1. Gå till my.norton.com och klicka på Logga in.

2. Ange e-postadressen och lösenordet för Norton-kontot och klicka på Logga in.

3. I portalen Mitt Norton klickar du på Ladda ner.

4. På sidan Kom igång klickar du på Godkänn och ladda ner.

5. När nedladdningen är klar dubbelklickar du på filen som du har laddat ner för att starta Norton-installationsprogrammet.

6. I Norton Installer-fönstret, välj Jag vill gå med i Norton Community Watch och klicka på Installera för att starta installationen.

7. När du ser en dialogruta för verktyget installationshjälp, skriv in administratörslösenordet och klicka sedan på Installationshjälp.

8. Klicka på Starta om i installationsfönstret för Norton när du uppmanas till det.

9. När du har startat om din Mac i Norton-installationsfönstret som visas, klicka på Öppna nu för att öppna Systeminställningar.

10. I inställningsfönstret Säkerhet och sekretess i fliken Allmänt klicka på låsikonen längst ner, skriv in administratörslösenordet och klicka på Lås upp.

11. Bredvid Systemprogramvara från Norton-applikationen blockerades från att ladda, klickar du på Tillåt. Stäng fönstret Systeminställningar.

12. Klicka på Fortsätt i installationsfönstret för Norton.

13. I installationsfönstret för Norton klickar du på Öppna för att komma till inställningarna Säkerhet och integritet.

För att slutföra installationen av Norton på macOS 10.15.x måste du ge Norton full skivtillgång.

14. I inställningsfönstret Säkerhet och sekretess i fliken Sekretess, klicka på låsikonen längst ner, skriv in administratörslösenordet och klicka på Lås upp.

15. I det vänstra fältet väljer du Fullständig diskåtkomst och kontrollerar sedan Norton-systemtillägg i det högra fältet. Stäng fönstret Systeminställningar.

16. Klicka på Starta om i fönstret Installationen har slutförts.

Du måste starta om datorn för att slutföra installationen.

17. Klicka på Nästa, i installationsfönstret för Norton och klicka sedan på Slutför.

18. Om du uppmanas att aktivera, ange e-postadressen och lösenordet för att logga in på Norton. Välj licens i listan över tillgängliga licenser i kontot och klicka på Nästa.

Installationen av Norton är nu klar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117486982
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 19/11/2019