Meddelande: "En okänd tjänst (port xxxx) startar på din Mac-dator" när ett program ansluts till Internet

Tack vare anslutningsblockeringen i Norton Security kan du specificera program, portar, tjänster och IP-adresser som kan ansluta till och från Mac-datorn. Baserat på åtkomstinställningarna som du anger tillåter eller blockerar brandväggen försök att ansluta med programmet, tjänsten eller från IP-adressen. När Norton upptäcker en ny anslutning från en tjänst eller ett program som försöker få åtkomst till internet får du meddelandet om anslutningsblockering.

Om du vill veta mer om tjänsten som blockeras klickar du på Information i Norton Security-varningsfönstret för att se tjänstens väg eller ursprung.

Om du känner igen tjänsten från ett program eller källa du litar på kan du klicka på Tillåt. Annars klickar du på Blockera för att blockera tjänsten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117027214
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 20/11/2019