Meddelande: "Kostnadsfri uppdatering för High Sierra-stöd" eller "Uppdatera för att behålla skyddet"

Om din Norton-prenumeration till Mac är berättigad en kostnadsfri uppgradering så visar Norton ett meddelande om att uppgradera till den senaste versionen som är kompatibel med macOS 10.13.x High Sierra.

Gör följande för att uppgradera Norton:

Uppgradera Norton

1. I meddelandefönstret klickar du på Uppdatera nu.

Om du har stängt fönstret med meddelandet om uppdatering så startar du Norton-produkten och klickar sedan på Gratis uppgrad finns i huvudfönstret.

2. Klicka på Uppdatera nu i fönstret Programuppdatering.

3. Ange ditt administratörslösenord och klicka sedan på Installera hjälpprogram.

Norton Update Agent avinstallerar den äldre versionen av Norton-produkten som är installerad på din Mac.

4. Klicka på Starta om när avinstallationen har slutförts.

5. När du startat om din Mac klickar du på Godkänn och uppgradera i fönstret Programuppdatering.

6. Klicka på Starta om när installationen har slutförts.

7. När du har startat om Mac-datorn, visar Norton-produkten en registreringsvarning om att slutföra registreringen. Klicka på Åtgärda nu.

8. Ange lösenordet för Norton-kontot i fönstret Norton-produktprenumeration och klicka sedan på Logga in.

Om du inte har ett Norton-konto, klickar du på Skapa ett Norton-konto och slutför registreringen.

Nu har den senaste versionen av Norton-produkten installerats på din Mac-dator.