Meddelande: "Kostnadsfri uppdatering till Mojave-stöd" eller "Kostnadsfri uppdatering till High Sierra-stöd" eller "Uppdatera för att behålla skyddet"

Om din Norton för Mac-prenumeration är berättigad till en kostnadsfri uppgradering visar Norton en uppgraderingsvarning som kan variera beroende på din version av Norton.

Välj något av följande för att uppgradera Norton:

Om du inte vet vilken version av Norton du har installerat på din Mac kan du gå till Hitta rätt version av din Norton för Mac.

Du har nu den senaste versionen av Norton för Mac.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v116854560_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 03/08/2018