Vanliga frågor: Uppgradera Norton for Mac till version 8.x

Som en del av vårt fortsatta arbete för att tillhandahålla det mest avancerade och senaste skyddet till våra kunder, erbjuder vi en kostnadsfri uppdatering till Norton for Mac 8.x. I Norton for Mac 8.x läggs zero day-support till för kommande macOS 10.15.x Catalina. Om du har fått Norton från en tjänsteleverantör, kanske en del av informationen nedan inte är tillämpligt.

Alla kunder på Mac OS 10.10.x eller senare med en aktiv Norton-prenumeration är berättigade en uppdatering till Norton for Mac 8.x och kommer att få uppdateringsvarningen på menyraden eller längst ner på skärmen.

Klicka på Uppdatera nu och följ anvisningarna på skärmen när du får uppdateringsvarningen för Norton. Mer information finns i Meddelande: "Varning: Uppdatera nu!" eller "Kostnadsfri uppdatering till Mojave-support" eller "Uppdatera för att behålla skyddet".

Här är svaren på de vanligaste frågorna om uppdateringar:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v116851473
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 12/08/2019