Meddelande: "Norton-tillägget för webbläsaren kan inte kommunicera med Norton Security-programmet" på Mac

Åtgärda problemet genom att se till att du har den senaste versionen av Norton installerad på din Mac.

STEG 1

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka Öppna.

2. Klicka på LiveUpdate i huvudfönstret i Norton.

3. När LiveUpdate har slutförts ska du stänga ned alla program och starta om din Mac.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Ta bort äldre Norton-tillägg manuellt

• Välj något av följande, beroende på din webbläsare:

STEG 3

Aktivera Norton-tilläggen i webbläsaren

1. Starta Norton.

2. Klicka på Inställningar i Nortons huvudfönster och klicka sedan på Safe Web.

3. Klicka på pilen bredvid webbläsarnamnet för att starta sidan med Norton-tillägget i din webbläsare.

4. Följ anvisningarna på skärmen för att installera Norton-tilläggen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v116851442
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 02/07/2019