Tillkännagivande om avveckling av Norton AntiVirus 11 och Norton Internet Security 4 för Mac

Den 31 oktober 2014 upphörde Norton AntiVirus 11 for Mac och Norton Internet Security 4 för Mac. Supporten för dessa produkter upphörde 12 november 2015 och inga nya säkerhetsuppdateringar släpps efter det.

Även om du kan fortsätta använda Norton-produkterna under återstoden av prenumerationstiden saknar din dator skydd mot nya hot. Vi rekommenderar att du uppgraderar ditt Mac OS X till den senaste tillgängliga versionen och installerar Norton Security.

Om du inte vet vilken version av Norton-produkten som är installerad, kan du läsa Hitta versionsnumret på din Norton-produkt för Mac.

Här följer svar på vanliga frågor du kan ha i samband med avvecklingen.