Åtgärda risker och hot i karantän

Objekt i karantän isoleras från resten av datorn, så att de inte kan spridas eller smitta datorn. Om du misstänker att ett objekt är smittat och men inte identifierats som en risk av Norton, kan du sätta det i karantän. Du kan också återställa ett objekt från karantän om du tror att det är en låg risk. Norton reparerar inte objektet som du återställer. Norton kan dock desinfektera de återställda objekten under de efterföljande sökningarna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6200305
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 14/07/2020