Aktivera Webbläsarskydd

Skadliga webbplatser identifierar och utnyttjar sårbarheter för att ladda ner malware. När du aktiverar webbläsarskydd blockerar Norton malware innan angreppet hinner utföras. Detta hjälper till att skydda känslig information och förhindrar att angripare kommer åt din dator.

Webbläsarskydd är aktiverat som standard. Ha alltid webbläsarskydd aktiverat för att vara skyddad mot skadliga webbplatser.

Funktionen webbläsarskydd är tillgänglig för webbläsarna Google Chrome, Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, och Microsoft Edge.

Hur aktiverar jag Webbläsarskydd?

Funktionen Webbläsarskydd är som standard aktiverad för att skydda webbläsaren mot skadliga program. Om du väljer att inaktivera funktionen kan du när som helst aktivera den på nytt.

Så här aktiverar du funktionen Webbläsarskydd

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Brandvägg eller Nätverk i fönstret Inställningar.

4. Klicka på fliken Intrångs- och webbläsarskydd.

5. Flytta reglaget På/Av till läget på raden Webbläsarskydd.

6. Klicka på Tillämpa.

7. Klicka på Stäng i fönstret Inställningar.