Lägg till tagg

Med taggfunktionen kan du lägga till taggar till Inloggningar, Adresser, Wallet och Anteckningar. När du lägger till taggar så kategoriseras och grupperas informationen i ditt valv så att du lätt kan identifiera och nå den.

Om du till exempel lägger till taggen Social till alla dina inloggningar till sociala nätverk i ditt valv, så kan du använda Social-taggen i fönstret Taggar för att enkelt se och få åtkomst till alla dina webbplatser för sociala nätverk.

Lägg till en tagg till befintliga Password Manager-uppgifter

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. I Nortons huvudfönster dubbelklickar du på Internetsäkerhet och klickar sedan på Password Manager.

3. Välj de data som du vill lägga till en tagg för.

Om du till exempel vill lägga till en tagg för en inloggning klickar du på Inloggningar och sedan på inloggningen i listan.

4. Klicka på Redigera i fönstret som visas.

5. I fältet Taggar skriver du datakategori.

Om du vill lägga till mer än en tagg till dina data separerar du varje tagg med ett kommatecken.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v91952866
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/06/2019