Skapa ett PIN-lås i mobila enheter

Med Norton Security har du möjlighet att använda en 4-siffrig PIN-kod för att få åtkomst till valvet från dina mobila enheter. PIN-koden gör att du enkelt får åtkomst till Norton Security på dina mobila enheter. När du skapar en PIN-kod behöver du inte ange hela valvlösenordet till Norton Security. Du kan i stället använda PIN-koden. Du kan skapa PIN-koden när du har konfigurerat valvet första gången med hjälp av valvlösenordet.

När du skapar en PIN-kod kan du ändra eller ta bort den när som helst. Om du vill öka säkerheten kan du markera Randomisera knappsatsen under PIN-ÅTKOMST för att få en ny knappsats varje gång du loggar in till valvet.

PIN-koden som du skapar gäller endast en specifik enhet. Det går inte att använda samma PIN-kod på flera enheter för att logga in i ditt valv. Till exempel, om du skapar en PIN-kod på en Android-enhet kan du inte använda samma PIN-kod för att låsa upp ditt valv på en iOS-enhet eller en annan Android-enhet.

Så här skapar du en PIN-kod

1. Tryck på App-knappen i huvudfönstret och tryck sedan på Inställningar.

2. Tryck på Valv på sidan Inställningar.

3. Tryck på Skapa PIN-kod på sidan Valv.

4. Ange lösenordet till valvet på sidan Skapa PIN och tryck sedan på Skicka.

5. Ange en fyrsiffring PIN-kod för att konfigurera PIN-koden för ditt valv på sidan som visas.

6. Ange den fyrsiffriga PIN-koden igen för att bekräfta. När du bekräftar PIN-koden kan du se inställningarna för PIN-ÅTKOMST aktiverade på sidan Valv.

Relaterade lösningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v90211831_ns_retail_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 08/11/2018