Konfigurera Norton Password Manager för andra användare på datorn.

Vid konfiguration av Norton Password Manager bör varje användare ha ett Norton-konto och ett onlinevalv. Om användaren redan har ett Norton-konto kan det användas för att skapa onlinevalvet. I annat fall kan du skapa nya Norton-konton för de användare som inte har ett.

Konfigurera Norton Password Manager åt en annan användare

1. Starta Norton.

2. Dubbelklicka på Onlinesäkerhet i huvudfönstret.

3. Klicka på Password Manager.

4. Om du uppmanas att ange onlinevalvets lösenord så är en användare redan inloggad. Klicka på Logga in som en annan användare.

5. Klicka på Logga in.

6. Gör något av följande beroende på situationen:

• Om det redan finns ett Norton-konto skriver du e-postadressen och lösenordet och klickar på Logga in.

• Om användaren inte har ett Norton-konto klickar du på Skapa ett nytt Norton-konto. Följ anvisningarna på skärmen för att skapa ett Norton-konto.

7. Skriv ett lösenord i fönstret Skapa nytt valv: Valvlösenord och klicka på Nästa.

Valvets lösenord är ett annat än Norton-kontots lösenord.

8. Skriv lösenordet igen i rutan Skapa nytt valv: bekräfta lösenord och klicka på Nästa.

9. Skriv en ledtråd för lösenordet i rutan Skapa nytt valv: lösenordsledtråd och klicka på Nästa.

10. Klicka på Slutför.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v80744567_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 27/11/2018