Konfigurera Norton Password Manager för andra användare på datorn.

Vid konfiguration av Norton Password Manager bör varje användare ha ett Norton-konto och ett onlinevalv. Om användaren redan har ett Norton-konto kan det användas för att skapa onlinevalvet. I annat fall kan du skapa nya Norton-konton för de användare som inte har ett.

Konfigurera Norton Password Manager från Norton

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Internetsäkerhet i huvudfönstret.

3. Klicka på Password Manager.

4. Om du uppmanas att ange onlinevalvets lösenord så är en användare redan inloggad. Klicka på Logga in som en annan användare.

5. Klicka på Logga in.

6. Gör något av följande beroende på situationen:

• Om det redan finns ett Norton-konto skriver du e-postadressen och lösenordet och klickar på Logga in.

• Om användaren inte har ett Norton-konto klickar du på Skapa ett nytt Norton-konto. Följ anvisningarna på skärmen för att skapa ett Norton-konto.

7. Skriv ett lösenord i fönstret Skapa nytt valv: Valvlösenord och klicka på Nästa.

Valvets lösenord är ett annat än Norton-kontots lösenord.

8. Skriv lösenordet igen i rutan Skapa nytt valv: bekräfta lösenord och klicka på Nästa.

9. Skriv en ledtråd för lösenordet i rutan Skapa nytt valv: lösenordsledtråd och klicka på Nästa.

10. Klicka på Slutför.

Konfigurera Norton Password Manager från webbläsartillägg

1. Öppna webbläsaren.

2. Klicka på ikonen Norton Password Manager högst upp till höger i webbläsaren.

3. På inloggningsskärmen för Norton Password Manager klickar du på Logga in.

4. Gör något av följande beroende på situationen:

• Om det redan finns ett Norton-konto skriver du e-postadressen och lösenordet och klickar på Logga in.

• Om användaren inte har ett Norton-konto klickar du på Skapa ett konto. Följ anvisningarna på skärmen för att skapa ett Norton-konto.

5. I fönstret Inget valv upptäckt klickar du på Skapa valv.

6. I fönstret Skapa valv anger du lösenord och klickar på Nästa.

7. Ange ditt lösenord igen och klicka på Nästa.

8. Ange en ledtråd som påminner dig om lösenordet och klicka sedan på Skapa valv.

9. Klicka på Konfiguration slutförd i fönstret Gå till valv.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v80744567
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/06/2019