Konfigurera Norton Password Manager

För att konfigurera ett Norton Password Manager onlinevalv måste du ha ett Norton-konto. Norton Password Manager onlinevalv är kopplat till ditt Norton-konto. Innan du skapar ett onlinevalv loggar du in på ditt Norton-konto för att kontrollera att du kommer åt det.

Skapa ett onlinevalv från Norton

1. Starta Norton.

2. Dubbelklicka på Internetsäkerhet i huvudfönstret.

3. Klicka på Password Manager.

4. Ange din e-postadress i fönstret Logga in eller skapa konto och klicka på Nästa.

Du kan också skapa ett Norton-konto när du skapar ett onlinevalv. Mer information finns i: Hitta Norton-kontot.

5. Gör något av följande, beroende på situationen:

• Skriv lösenordet för ditt Norton-konto i fönstret Logga in och klicka på Logga in.

• Om du uppmanas till det anger du information i fönstret Skapa ett Norton-konto och klickar på Godkänn och registrera.

6. Skriv lösenordet i fönstret Skapa nytt valv: Valvlösenord och klicka på Nästa.

Lösenordet måste uppfylla alla nämnda villkor för att godkännas.

7. Skriv lösenordet igen i fönstret Skapa nytt valv: bekräfta lösenord och klicka på Nästa.

8. Skriv en ledtråd för lösenordet i fönstret Skapa nytt valv: lösenordsledtråd och klicka på Nästa.

9. Om du redan har en säkerhetskopia av din Norton Password Manager-information klickar du på Importera och följer anvisningarna på skärmen.

10. Klicka på Slutför.

Skapa ett onlinevalv från tillägget Norton Password Manager

Dessa steg är tillämpliga för webbläsare för Google Chrome, Mozilla Firefox och Microsoft Edge.

1. Klicka på ikonen Norton Password Manager högst upp till höger i webbläsarfönstret.

2. Klicka på Logga in i fönstret Logga in.

3. I fönstret Välkommen till Norton klickar du på Skapa ett konto.

4. I fliken Skapa ett konto fyller du i informationen och klickar sedan på Skapa konto

5. I fönstret Inget valv upptäckt klickar du på Skapa valv.

6. I fönstret Skapa valv anger du lösenord och klickar på Nästa.

Lösenordet måste uppfylla alla nämnda villkor för att godkännas.

7. Ange ditt lösenord igen och klicka på Nästa.

8. Ange en ledtråd som påminner dig om lösenordet och klicka sedan på Skapa valv.

9. I fönstret Konfiguration slutförd klickar du på Gå till mitt valv.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v80684246_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 16/05/2019