Kör LiveUpdate i Norton Mobile Security

Norton Mobile Security kör LiveUpdate automatiskt enligt förinställda intervall. Du kan även minska månadskostnaden för mobilen genom att endast ladda ner uppdateringar via Wi-Fi-anslutning, eller inaktivera uppdateringar under roaming.

Gör följande för att manuellt köra LiveUpdate och installera antimalwareuppdateringar:

Kör LiveUpdate

1. Starta appen Norton Mobile Security från startskärmen.

2. I det övre vänstra hörnet trycker du på menyikonen , tryck sedan på Appinställningar.

3. Bläddra genom inställningarna till avsnittet LiveUpdate och tryck sedan på KÖR LIVEUPDATE.

LiveUpdate laddar ner och installerar alla tillgängliga uppdateringar. Om du får en varning om att köra LiveUpdate när du har en mobil anslutning trycker du på Ja.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v77490875
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 10/07/2020