Systemkrav för Norton Password Manager

Datorn måste uppfylla följande systemkrav för att du ska kunna installera och använda Norton Password Manager:

Norton Identity Safe är inte längre tillgängligt för Mac-datorer. Om du redan har Norton Identity Safe-klienten installerad på din Mac kan du dock fortsätta använda produkten i Mac OS X 10.6.x - 10.8.5, samt i Safari 5.1 - 6.6.1.

Om du avinstallerar eller uppgraderar Norton-produkten så kanske Norton Identity Safe-klienten tas bort från din Mac.

Systemkrav - Windows-enheter

• Operativsystem :

• Microsoft Windows® 10 (32- och 64-bitars)

• Microsoft Windows® 8 (32- och 64-bitars)

• Microsoft Windows® 7 med Service Pack 1 eller senare (32- och 64-bitars)

Hårdvarukrav :

• 300 MHz-processor eller snabbare

• 512 MB RAM-minne (minst 256 MB)

• 100 MB ledigt hårddiskutrymme

Webbläsare som stöds :

• Microsoft Internet Explorer 8.0 eller senare

• Mozilla Firefox

• Google Chrome (den aktuella och de två senaste 32-bitars huvudversionerna)

• Microsoft Edge

• Apple Safari 4.0 eller senare

Internetanslutning

• Du måste vara ansluten till internet för att komma åt Norton Password Manager

Systemkrav - mobila enheter

• Android-enheter:

• Android OS 4.1 eller senare

• 550 MHz-processor

• 250 MB RAM-minne

• 1,8 MB lagringsutrymme

• Aktiv internetanslutning

iOS-enheter:

• iPhone- eller iPad-enheter med aktuell version eller de två föregående versionerna av Apple iOS

• Aktiv internetanslutning

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v74391135_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows, iOS, Android
Senast ändrat: 19/02/2019