Supportpolicy

Support tillhandahålls för alla Norton-produkter vars supporttid inte har tagit slut. Du hittar en lista över Produktserier som stöds nedan. Du kan behöva uppdatera till den senaste versionen av produkten i samband med supportprocessen.

Du kan få support för Norton AntiVirus Basic och kostnadsfria Norton-produkter via direkthjälpen och i Norton Community-forumet.

Support på betalda produkter, samt svar på frågor om köp och fakturering, förmedlas med följande metoder:

• Artiklar i direkthjälpen

• Community-forum

• Chatt

• Telefon

Uppgradera till en Norton-produkt med obegränsad, kostnadsfri support via telefon och chatt om du har Norton AntiVirus Basic och vill ha direktsupport.

Observera: Kunder med testprodukter är berättigade till telefon- och chatthjälp, medan kunder med gratisprodukter kan använda forum och artiklar. Gratisprodukter avser produkter som inte finns att köpa.

Tillgängliga alternativ för direktkontakt kan variera mellan regioner och språk.

Tillgänglighet för förnyelse av prenumeration

Vanligtvis kan kunderna förnya sin prenumeration innan den aktuella prenumerationsperioden upphör för att undvika avbrott av skyddet. LäsMer information om prenumerationer med automatisk förnyelse för information om automatisk förnyelse.

Kunder som har en aktuell betalprenumeration på Norton 360, Norton Internet Security, Norton AntiVirus och liknande säkerhetsprodukter är berättigade att uppdatera till den senaste versionen. Ta reda på om du är berättigad genom att gå till Norton Update Center.

Produktserier som stöds

Följande produktserier och varianter stöds för närvarande enligt Norton-supportpolicyn.

Säkerhet

• Norton Security

• Inkluderar Starter, Deluxe och Norton Security Premium för en enhet och två enheter och Premium

• Norton 360

• Norton Internet Security

• Norton AntiVirus

• Norton AntiVirus Basic

• Norton Mobile Security

• Norton Small Business

• Norton Security Suite

• Norton Business Suite – Norton Internet Security Online

Utilities och Family

• Norton Utilities Premium

• Norton Utilities Ultimate

• Norton Family

Norton-appar

• Norton Password Manager

• Norton Secure VPN

Norton Secure Login

Norton Secure Login används vid användarautentisering för Norton-tjänster och Nortons webbplatser. Tjänsten Norton Secure Login är också tillgänglig för andra organisationer som vill kontrollera åtkomsten till sina webbplatser.

Om du har problem att logga in på din Norton-produkt eller Norton-tjänst kan du få hjälp från Norton-supporten. När Norton Secure Login används för användarautentisering på webbplatser som inte tillhör Norton, är det dock de organisationer som äger dessa webbplatser som ansvarar för att hjälpa kunderna, inte Norton-supporten.

Supportresurser

Gå till Norton-supportwebbplatsen för tillgång till direkthjälpen, artiklar i kunskapsdatabasen samt de kontaktalternativ som finns. Du kan också komma åt Norton-supporten direkt från produkten.

Gå till Norton Community-forumen för att få hjälp från expertanvändare.

Gå till Norton Update Center och kontrollera att du har den senaste versionen av produkten.

Friskrivning: Norton förbehåller sig rätten att när som helst ändra supportpolicyn utan föregående meddelande.

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v74023230
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Senast ändrat: 21/12/2023