Konfigurera inställningar för Norton Password Manager

Norton Password Manager låter dig konfigurera inställningarna för mobil upplåsning, importera och exportera inställningar, webbläsare och säkerhetsinställningar.

Om du vill konfigurera Norton Password Manager-inställningarna installerar du tillägget Norton Password Manager och följer stegen:

Webbläsartillägg för Norton Password Manager

1. Starta webbläsaren.

2. I det övre högre hörnet på webbläsaren, klicka på Norton Password Manager-ikonen.
  3. På Norton Password Manager-inloggningsskärm klickar du på Logga in .

4. Ange ditt lösenord i fönstret Öppna ditt valv och klicka på Öppna valv.

5. Klicka på ikonen för webbläsartillägget för Norton Password Manager och klicka på
  6. Klicka på Inställningar för att konfigurera alternativen för Norton Password Manager.

Du kan importera och exportera dina Norton Password Manager-data. Du har också möjlighet att Lås upp ditt Norton Password Manager-valv med Mobil upplåsning