Konfigurera inställningar för Norton Password Manager

Norton Password Manager-inställningar gör att du kan hantera import och expertmöjligheter, säkerhetsmöjligheter och läsarmöjligheter.

Konfigurera inställningar för Norton Password Manager från webbläsare

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. På Norton Password Manager-inloggningsskärm klickar du på Logga in.

4. Ange ditt lösenord i fönstret Öppna ditt valv och klicka på Öppna valv.

5. Klicka på ikonen för webbläsartillägget för Norton Password Manager och klicka på .

6. Klicka på Inställningar för att konfigurera alternativen för Norton Password Manager.

Konfigurera inställningar för Norton Password Manager från Norton

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. I Nortons huvudfönster dubbelklickar du på Internetsäkerhet och klickar sedan på Password Manager.

3. Klicka på ikonen Inställningar längst ner i fönstret Norton Password Manager.

4. I fönstret Stängt valv skriver du lösenordet för Password Manager.

Om du inte har skapad något valv ännu, använd inloggningsuppgifterna för Norton-kontot för att logga in och skapa ett valv.

5. Klicka på flikar för att se eller ändra Allmän, Importera/Exportera, Säkerhet eller Läsarinställningar.

6. När du har gjort ändringar på min flik, klicka på Spara

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6059559
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/06/2019