Importera dina Password Manager-data

Du kan importera dina Password Manager-data från filen som du säkerhetskopierade tidigare. Du kan även importera Password Manager-data från en flyttbar profil som du har sparat i en tidigare version av Norton.

Alternativen Sammanfoga med importerade data och Ersätt befintliga data med importerade data visas när du importerar Password Manager-data från en säkerhetskopia. Du kan sammanfoga importerade data till det valv som du är inloggad på för närvarande eller ersätta befintliga data som du har sparat i valvet

Filstorleken får inte vara större än 15 MB för CSV-filer när du importerar. Password Manager tillåter inte heller import av NMP-filer (Norton Password Manager).

Importera dina Password Manager-data

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. I Nortons huvudfönster dubbelklickar du på Online-säkerhet och klicka sedan på Password Manager.

3. Klicka på ikonen Inställningar längst ner i fönstret Norton Password Manager.

4. Klicka på fliken Importera/exportera.

5. På raden Importera klickar du på Importera.

6. I fönstret Importera valv väljer du ett av följande alternativ:

• Sammanfoga importerade data med befintliga data

• Ersätt befintliga data med importerade data

7. Klicka på Importera.

8. Bläddra till platsen där filen som du vill importera finns

Du får åtkomst till valvsäkerhetskopiorna på Mina dokument\Norton Password Manager-säkerhetskopior\<Norton-kontonamn>.

9. Markera filen och klicka sedan på Öppna.

10. Om du har olika lösenord för de lagrade inloggningar som finns i det valv du använder för närvarande och det valv du importerar visar Norton ett bekräftelsemeddelande. Välj något av följande alternativ:

• Klicka på Behåll befintligt lösenord om du vill behålla det lösenord som lagrats i molnvalvet.

• Klicka på Behåll importerat lösenord om du vill skriva över det lösenord som lagrats i molnvalvet med det lösenord som lagrats i valvet som importeras.

11. Klicka på OK i bekräftelsedialogrutan.

Video: Så här importerar du Password Manager-valvdata

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5466277_ns_retail_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 22/08/2018