Importera dina Norton Password Manager-data

Du kan importera dina Password Manager-data från filen som du säkerhetskopierade tidigare. Automatisk säkerhetskopia av valv sker endast när funktionen för automatisk säkerhetskopia är aktiverad. Standardplats för mappen för automatiska säkerhetskopior är C:\Dokument\Norton Password Manager.

Alternativen Sammanfoga med importerade data och Ersätt befintliga data med importerade data visas när du importerar Norton Password Manager-data från en säkerhetskopia. Du kan sammanfoga importerade data till det valv som du är inloggad på för närvarande eller ersätta befintliga data som du har sparat i valvet

Filstorleken får inte vara större än 15 MB för CSV-filer när du importerar. Norton Password Manager tillåter inte heller import av NMP-filer (Norton Password Manager).

Exportera dina Norton Password Manager-data från Norton

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. I Nortons huvudfönster dubbelklickar du på Internetsäkerhet och klickar sedan på Password Manager.

3. Klicka på ikonen Inställningar längst ner i fönstret Norton Password Manager.

4. Klicka på fliken Importera/exportera.

5. På raden Importera klickar du på Importera.

6. I fönstret Importera valv väljer du ett av följande alternativ:

• Sammanfoga importerade data med befintliga data

• Ersätt befintliga data med importerade data

7. Klicka på Importera.

8. Bläddra till platsen där filen som du vill importera finns

Du får åtkomst till valvsäkerhetskopiorna på Mina dokument\Norton Password Manager-säkerhetskopior\<Norton-kontonamn>.

9. Markera filen och klicka sedan på Öppna.

10. Om du har olika lösenord för de lagrade inloggningar som finns i det valv du använder för närvarande och det valv du importerar visar Norton ett bekräftelsemeddelande. Välj något av följande alternativ:

• Klicka på Behåll befintligt lösenord om du vill behålla det lösenord som lagrats i molnvalvet.

• Klicka på Behåll importerat lösenord om du vill skriva över det lösenord som lagrats i molnvalvet med det lösenord som lagrats i valvet som importeras.

11. Klicka på OK i bekräftelsedialogrutan.

Video: How to import your Password Manager vault data

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5466277
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 10/07/2020