Exportera dina Norton Password Manager-data

Du kan exportera uppgifterna i Password Manager av säkerhetsskäl, eller om du vill återställa data eller överföra dina Password Manager-uppgifter till en annan dator. Det går inte att återställa lösenordet till valvet. Symantec rekommenderar därmed att du säkerhetskopierar data i valvet med jämna mellanrum. När du aktiverar funktionen för automatisk säkerhetskopiering skapas säkerhetskopior av ditt valv automatiskt och sparas lokalt på din enhet.

Du kan hämta Password Manager-data när din produkt upphör att gälla.

Norton Password Manager tillåter inte export av NMP-filer (Norton Password Manager).

Exportera dina surfa Password Manager-data från webbläsare

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. Klicka på Öppna valv i popupfönstret som visas.

4. Ange ditt lösenord i fönstret Öppna ditt valv och klicka på Öppna valv.

5. Klicka på ikonen för webbläsartillägget för Norton Password Manager och klicka på Valv.

6. I fönstret Norton Password Manager, klicka på och klicka på Exportera valv.

7. I fönstret Skyddad valvåtgärd ange ditt valvlösenord för att exportera Norton Password Manager-data.

Exportera dina Norton Password Manager-data från Norton

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. I Nortons huvudfönster dubbelklickar du på Online-säkerhet och klicka sedan på Password Manager.

3. Klicka på ikonen Inställningar längst ner i fönstret Norton Password Manager.

4. Klicka på fliken Importera/exportera.

5. Välj filformat i fönstret Exportera.

Välj något av följande:

• Säkerhetskopiera formatet för Password Manager - DAT-fil

Om du vill säkerhetskopiera data med ett lösenord för ytterligare säkerhet ska du ange och bekräfta lösenordet.

• Oformaterad text - CSV-fil (endast inloggningar och anteckningar)

Du får åtkomst till valvsäkerhetskopiorna på Mina dokument\Norton Password Manager-säkerhetskopior\<Norton-kontonamn>.

6. Klicka på Exportera.

7. Ange valvlösenordet i fönstret Validera lösenordet för Password Manager för att exportera dina Password Manager-uppgifter.

8. Klicka på OK i bekräftelsedialogrutan.

Video: Så här exporterar du Password Manager-data

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5466274_ns_retail_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 07/01/2019