Exportera dina Norton Password Manager-data

Du kan exportera Password Manager-data av säkerhetsskäl eller för manuell dataåterställning. Den exporterade filen kan användas för att importera inloggningsuppgifterna till Norton Password Manager-tillägget. Se Importera inloggningsuppgifterna till Norton Password Manager-valvet om du vill importera inloggningsuppgifterna till Norton Password Manager-valvet.

Exportera Password Manager-data från webbläsare

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. Gör något av följande:

• Om du har loggat in på Norton-kontot

• På popup-skärmen som visas ska du klicka på Lås upp valv.

• Om du inte har loggat in på Norton-kontot

• På popup-skärmen som visas ska du klicka på Logga in och logga in på kontot

4. Gör något av följande:

• Om du har ställt in Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Godkänn på din mobila enhet för att logga in i ditt Norton Password Manager-valv.

• Om du inte har konfigurerat Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Använd ditt valvlösenord i webbläsartillägget Norton Password Manager.

5. I fönstret Lås upp valvet ska du ange huvudlösenordet och klicka på Lås upp.

6. Klicka på tilläggsikonen för Norton Password Manager och klicka på Öppna webbprogram.

7. I Password Manager-fönstret klickar du på Inställningar.
  8. I fönstret Inställningar, under Mina uppgifter, klickar du på Exportera valvdata.

9. I fönstret Exportera valvdata klickar du på Exportera.

Skriv in huvudlösenordet och klicka på Lås upp om du uppmanas att ange lösenordet.

10. Dina Password Manager-data exporteras som en CSV-fil.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5466274
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 22/09/2023