Hantera inloggningar för Norton Password Manager

Med Norton Password Manager kan du lägga till nya inloggningsuppgifter, ändra namn, URL, användarnamn och lösenord för de inloggningar som du har sparat i fönstret Inloggningar. Den uppdaterade informationen fylls i automatiskt nästa gång du besöker samma webbsida.

Med pilen bredvid URL:en kan du snabbt öppna en inloggningswebbsida.

Lägga till en inloggning från webbläsaren

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. Gör något av följande:

• Om du har loggat in på Norton-kontot

• På popup-skärmen som visas ska du klicka på Lås upp valv.

• Om du inte har loggat in på Norton-kontot

• På popup-skärmen som visas ska du klicka på Logga in och logga in på kontot

4. Gör något av följande:

• Om du har ställt in Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Godkänn på din mobila enhet för att logga in i ditt Norton Password Manager-valv.

• Om du inte har konfigurerat Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Använd ditt valvlösenord i webbläsartillägget Norton Password Manager.

5. I fönstret Lås upp valvet ska du ange huvudlösenordet och klicka på Lås upp.

6. Klicka på tilläggsikonen för Norton Password Manager och klicka på Öppna webbprogram.

7. I Password Manager-fönstret, under fliken Inloggningar, klickar du på .
  8. I fönstret Lägg till en inloggning ska du ange de begärda uppgifterna och klicka på Spara.

Om du väljer Kräv huvudlösenord får du en uppmaning att ange lösenordet till Norton Password Manager innan du försöker se eller ändra inloggningen.

Du kan även lägga till en inloggning genom att klicka på ikonen i popup-skärmen Password Manager.

Redigera eller ta bort en inloggning från webbläsare

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. Gör något av följande:

• Om du har loggat in på Norton-kontot

• I popup-fönstret som visas ska du klicka på Lås upp valv.

• Om du inte har loggat in på ditt Norton-konto

• I popup-fönstret som visas ska du klicka på Logga in och logga in på kontot

4. Gör något av följande:

• Om du har ställt in Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Godkänn på din mobila enhet för att logga in i ditt Norton Password Manager-valv.

• Om du inte har konfigurerat Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Använd ditt valvlösenord i webbläsartillägget Norton Password Manager.

5. I fönstret Lås upp valvet ska du ange huvudlösenordet och klicka på Lås upp.

6. I fönstret Lås upp valvet ska du ange huvudlösenordet och klicka på Lås upp.

7. Klicka på tilläggsikonen för Norton Password Manager och klicka på Öppna webbprogram.

8. Klicka på fliken Inloggningar i fönstret Norton Password Manager och gör något av följande:

• För att redigera en inloggning, flytta muspekaren över den inloggning som du vill redigera och klicka sedan på ikonen Redigera. Gör önskade inställningar i fönstret som öppnas och klicka sedan på Spara.
    • Om du vill ta bort en inloggning flyttar du muspekaren över den inloggning som du vill ta bort och klickar sedan på ikonen Ta bort. I Är du säker?-fönstret ska du klicka på Ta bort.
Du kan också redigera en inloggning genom att markera den anteckning som du vill redigera i popup-fönstret Lösenordshanteraren och klicka på ikonen Redigera.

Lägg till en inloggning manuellt i Android eller iOS

1. Logga in på Norton Password Manager-appen.

2. Tryck på Inloggningar på skärmen Mitt valv.

3. Tryck på plusikonen överst på skärmen.

4. Ange de uppgifter som krävs i avsnittet Skapa ny inloggning.

5. Tryck på markeringsikonen.

Du kan lägga till en inloggning bland dina Favoriter och lägga till en anteckning för den. Du kan också välja en bakgrundsfärg för dina inloggningar.

Redigera eller ta bort en inloggning manuellt i Android eller iOS

1. Logga in på Norton Password Manager-appen.

2. Tryck på Inloggningar på skärmen Mitt valv.

3. Tryck på den inloggning som du vill redigera eller ta bort.

Du kan även söka efter en inloggning i sökrutan.

4. Gör något av följande:

• Om du vill redigera en inloggning trycker du på den redigeringsikon som finns i det övre högra hörnet av skärmen, gör de ändringar som krävs och trycker sedan på markeringsikonen.

• Om du vill ta bort en inloggning trycker du på Ta bort inloggningen i det nedre högra hörnet av skärmen och bekräftar borttagningen i varningsdialogen. Baserat på din inställning kan du ombes att uppge ett valvlösenord för att avsluta borttagningen.

Video: Så här hanterar du dina inloggningar med hjälp av Norton Password Manager-tillägget

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5466271
Operativsystem: Android;Windows;iOS
Senast ändrat: 22/09/2023