Spara Inloggning

Norton Password Manager sparar automatiskt dina inloggningsuppgifter när du anger dem första gången. När Password Manager har sparat en inloggning fylls inloggningsuppgifterna i automatiskt nästa gång du besöker webbplatsen.

Du måste vara inloggad i Password Manager för att lösenorden ska sparas samt fyllas i automatiskt. Om lösenordsfältet eller användarnamnet är tomt frågar inte Password Manager om du vill spara inloggningen.

Om du inte vill att dina inloggningar ska sparas automatiskt kan du konfigurera alternativet Spara mina inloggningsuppgifter när jag loggar in på webbplatser i webbläsarfönstret. Du kan välja Alltid, Nej eller Fråga. Standardläget är Alltid.

När Password Manager har sparat en inloggning fylls inloggningsuppgifterna i automatiskt nästa gång du besöker webbplatsen.

Så här sparar du ytterligare inloggningar till en webbplats

1. Gå till den webbsida som du vill spara ytterligare en inloggning för.

Dina inloggningsuppgifter visas automatiskt på webbsidan.

2. Ta bort de inloggningsuppgifter som visas på webbsidan.

3. Skriv in de nya inloggningsuppgifterna och klicka sedan på knappen eller länken för att logga in.

4. Från meddelandet Vill du ersätta din sparade inloggning för den här sidan?, klicka på Spara nu.

Det här meddelandet visas endast för den första ytterligare inloggningen som du sparar för samma webbplats.

5. Gå till informationsfältet i bekräftelsemeddelandet Vill du ersätta din sparade inloggning för den här sidan? som visas och klicka på Spara för att lägga till de nyligen angivna inloggningsuppgifterna.

6. Ange referensnamn för den nya inloggningen i textrutan Spara som och klicka på Spara.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5466268
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 10/07/2020