Skapa ett NortonLifeLock-konto

Du behöver ett konto för att hantera prenumerationen och för att utvidga skyddet till de andra enheterna. Du kan skapa ett med informationen nedan. Om du redan har ett konto ska du använda dina inloggningsuppgifter för att logga in.

Skapa ett konto

1. Öppna webbläsaren och gå till följande webbadress:

https://login.norton.com

2. Klicka på Skapa ett nytt konto.

3. Ange din e-postadress.

E-postadresser med Unicode-tecken accepteras inte.

4. Skriv in din e-postadress igen i rutan Bekräfta e-postadress.

5. Ange ett lösenord i rutan Lösenord.

Lösenord är skiftlägeskänsliga (skiljer mellan stora och små bokstäver) och kan innehålla 6 till 50 tecken.

6. Ange förnamn och efternamn i textrutorna Förnamn och Efternamn.

7. Om du vill skydda ditt Norton-konto med tvåfaktorsautentisering väljer du landskoden och anger ditt mobilnummer.

8. Välj ditt land eller region i listrutan Region.

9. Klicka på Skapa konto.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53370840
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 28/04/2021